Oracle

Oracle Bluebump

Case

In september 2020 hebben wij samen met Oracle het succesvolle live webinarBetere bedrijfsvoering in het onderwijs” mogen faciliteren. Een mooie mogelijkheid om in deze periode van thuiswerken, alsnog gemakkelijk en overtuigend je kennis en verhaal te delen! 

Oracle is wereldwijd één van de grootste softwareontwikkelaars op het gebied van Performance Management systemen. Digitaal onderwijs is nu belangrijker dan ooitGenoeg redenen voor Oracle om praktijkverhalen en kennis te delen over dit thema. En wat past bij zo’n thema nou beter dan een live webinar? 

Klantvraag

Om een succesvol live webinar te organiseren zocht Oracle naar een professionele studio, excellente gastheren en passende promotie. Dit zijn precies de faciliteiten die Bluebump kan bieden en zo luidde het startschot voor dit webinar. Door de weken hierna veelvuldig te brainstormen en te sparren over verschillende concepten kreeg het webinar steeds meer vorm. Vervolgens werd er een dry-run georganiseerd met Oracle en de (online) gastsprekers in onze webinarstudio. Het resultaat van deze stappen? Door verschillende nieuwe ideeën hebben wij écht een uniek webinar kunnen leveren. Dit webinar liet zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn, ook online! 

Interactie tijdens het live webinar

Een veel voorkomend obstakel bij het organiseren van een online evenement is het mislopen van interactie. Tijdens dit webinar bewezen wij het tegendeel: een webinar kan minstens zoveel interactie hebben als een evenement. De beschikbare applicaties bieden genoeg mogelijkheden tot interactie tussen de presentator(en) en het publiek. Zo verzorgde Dennis Reniers een Mobile Challenge. Hier konden meer dan 50 deelnemers live aan de slag met verschillende opdrachten die in het webinar werden voorgelegd. 

Bekijk hier de trailer:

Bluebump heeft Oracle geholpen met:

  • Per e-mail en social media het live webinar onder de aandacht brengen
  • Uitzenden van het live webinar in een professionele studio
  • Maken van een teaser trailer

Ook eigen webinar in professionele studio?

Overweeg je een live webinar op te nemen en ben je benieuwd wat wij hierin voor je kunnen betekenen? In onze studio hebben wij de juiste belichting, akoestiek en beeldkwaliteit om van jouw webinar concept een succes te maken. Liever op eigen locatie? Geen probleem! Met onze portable studio kunnen we op elke locatie een perfecte studio ervaring creëren. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Laat je bedrijf groeien!

Hebben we je doen beseffen dat ook jouw bedrijf wel wat marketing hulp kan gebruiken? Dan is het de hoogste tijd om aan de bel te trekken. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank voor je bericht

We hebben je bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je nog niet uitgelezen? Pak dan je kans en verrijk je kennis met onze laatste blogs over:

Onze andere cases

CIMCO Nederland

CIMCO Nederland: SEO & Video

CIMCO Nederland is de leverancier voor gereedschap binnen de elektrotechnische sector. Maar hoe werkt het als je gereedschap niet direct verkoopt aan installatiebedrijven, maar als bedrijf wel graag bekender wilt worden?

Lees meer
Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer
All cases