CIMCO Nederland

CIMCO Nederland

Case

Van striptangen, gereedschapskoffers- en tassen tot geïsoleerde schroevendraaiers. Veel installatiebedrijven ervaren wel eens problemen met slecht gereedschap. Iedere installateur werkt onder druk van deadlines. En op zulke momenten wil je niet met materiaal pech staan. CIMCO Nederland neemt deze angst weg bij installatiebedrijven.

Klantvraag

CIMCO is de leverancier van gereedschap voor installatiebedrijven, maar is alleen actief onderaan de keten. Om het gereedschap te kopen, kunnen klanten terecht bij partners door heel het land. Ondanks CIMCO niet direct levert aan hun klanten, willen ze wel werken aan hun naamsbekendheid. Dit vraagt om zowel een SEO als Video strategie.

Strategie

Search Engine Optimization (SEO)

Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek laat zien waar CIMCO vaak op gevonden wordt. Het toevoegen van populaire zoekwoorden kan veel opleveren voor het bedrijf op lange termijn. Hierin is het essentieel om de meta description, tags en SEO titels per categorie en zelfs per product, goed in te stellen. Bovendien is het belangrijk om binnenkomende website bezoekers, naast een overzichtelijke catalogus, zo snel mogelijk naar een verkooppunt te sturen, waar website bezoekers de mogelijkheid hebben om een aanschaf te doen.

Introductie video en product video

Video is een sterk middel voor het boosten van je naamsbekendheid. Samen met de eigenaar van CIMCO Nederland is besloten om zowel een introductie video als een product video op te nemen in de Bluebump Studio. Deze video’s zullen vervolgens worden verspreid op kanalen als Youtube, Google Display en Linkedin.

Bluebump heeft CIMCO Nederland geholpen met:

  • Opnemen, uitzenden en verspreiden van een introductie en product video
  • SEO onderhoud
  • Zoekwoorden onderzoek en site audit
  • Website aanpassingen om vindbaarheid op Google te vergroten

Laat ons je website gratis analyseren!

Ben je na het lezen van deze case benieuwd geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Laat dan je gegevens achter en wij zorgen voor een eerste grondige scan van jouw marketing uitdaging.

Laat je bedrijf groeien!

Hebben we je doen beseffen dat ook jouw bedrijf wel wat marketing hulp kan gebruiken? Dan is het de hoogste tijd om aan de bel te trekken. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank voor je bericht

We hebben je bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je nog niet uitgelezen? Pak dan je kans en verrijk je kennis met onze laatste blogs over:

Onze andere cases

Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer
Finext Event

Finext Event - Data and Analytics Line Up 2019

Voor Finext organiseerden we de Data and Analytics Line Up 2019 in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam.

Lees meer
All cases