Succesverhalen

Door de jaren heen hebben wij vele mooie klanten geholpen met hun groei en de zoektocht naar hun nieuwe klanten. Ter inspiratie delen wij graag een aantal resultaten van het werk dat wij hebben opgeleverd. Bekijk hieronder een aantal van onze succesverhalen waarin je verschillende onderdelen van ons werk terugvindt.

banner van The Future of Data & Analytics

Fysiek evenement: The Future of Data & Analytics 2022

Afgelopen 14 juni mochten wij eindelijk weer een fysiek event organiseren voor opdrachtgever Rockfeather. En, wat was het een prachtige comeback! Benieuwd hoe wij dit evenement tot stand hebben gebracht? Lees het snel.

Lees meer
Online evenement Finext Line-up 2021

Online evenement: Finext Line-up 2021

Op 29 april organiseerde Bluebump De Finext Line-up 2021.  Tijdens dit evenement werden in 1 middag 7 technologieën op het gebied van EPM uitgebreid besproken en gedemonstreerd. Een vol programma dus… Maar hoe zorg je ervoor dat dit online allemaal soepel verloopt? Lees het snel!

Lees meer
succes-verhalen

Online evenement voor Visma Raet - 58 live sessies in 5 dagen

In deze dynamische tijden in contact blijven met collega’s en klanten? Dat kan! Tijdens ‘de Discover Visma-week’ heeft Bluebump gedurende 5 dagen 58 live sessies opgenomen en uitgezonden voor softwarebedrijf Visma Raet. Lees snel hoe dit bijzondere en inspirerende evenement tot stand gekomen is!

Lees meer
succes-verhalen

Succesvol van een fysiek naar een online evenement? - The Future of Corporate Reporting

Op 25 maart vond de achtste editie van het Finext evenement ‘The Future of Corporate Reporting’ plaats. Dit keer anders dan normaal, namelijk volledig online in plaats van fysiek! Wesley Schulte, mede-organisator van het evenement, vertelt in een Q&A wat de voordelen en nadelen waren van een digitaal event.

Lees meer
Online evenementen

Van groot fysiek evenement naar een online evenement

Voor Finext organiseerde we voor 12 maart 2020 een mooi B2B evenement waar meer dan 150 mensen op af zouden komen. Maar toen kregen we helaas te maken met Covid-19.
Wat doe je dan?

Lees meer
Finext Event

Finext Event - Data and Analytics Line Up 2019

Voor Finext organiseerden we de Data and Analytics Line Up 2019 in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam.

Lees meer
Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer