Blog

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al vele marketingsituaties meegemaakt. Hierdoor zijn wij in staat om goed in te schatten wat wel werkt en wat niet werkt in verschillende situaties. Dit passen wij uiteraard toe in onze dienstverlening. Maar wij geloven er ook in onze ervaringen te delen. Dit doen wij onder andere door blogs te schrijven die je hieronder kunt vinden. Zijn er onderwerpen waar je meer over wilt weten of wil je jouw ervaringen eens delen met ons? Laat het ons vooral weten!

Online Evenement

Waarom een online evenement een prima alternatief is

Yes, je hebt een super mooi product ontwikkeld of hebt erg veel kennis over een mooi product, dan wil je natuurlijk niks liever dan dat bij je (potentiële) klanten promoten. Maar wat nou als je niet meer op de koffie kunt of geen fysiek evenement meer mag organiseren? Terecht in de huidige situatie, maar hoe los je het dan nu op?

Lees meer

Hoe jouw video opvalt in een Tsunami aan content

Zeeën aan video content worden dagelijks gepubliceerd op digitale platformen. Vaak in een hip nieuw formaat zoals 4K of 360 graden. Als de groei van videoconsumptie zich blijft ontwikkelen zoals het nu doet, bestaat in 2020 80% van alle content op het internet uit video. Hoe valt jouw video dan nog op?‍

Lees meer

Verbaas je publiek met Powerpoint

Daar sta je dan. Je staat op het punt om je marketingplan te presenteren in een zaal vol stakeholders. Je hebt gisteren nog even snel de PowerPoint in elkaar gedraaid. De lijst met nieuwe functies in PowerPoint drukte je gauw weg, geen tijd voor. Gemiste kans? Ja, doodzonde! In dit stuk staan we stil bij de onmisbare knoppen die je moet kennen wil jij je publiek verbazen bij je volgende presentatie.

Lees meer

Relatiebeheer via Social Media

‍Stel j‍‍e bent nieuw lid op de voetbalvereniging om de hoek. Je hebt je fiets in het hek gezet. Je ogen rollen over de velden. Eenmaal in de kantine geeft de barman je een hand, verwelkomt en bied je een drankje aan. Hij vertelt over de historie van de club en de uitslagen van afgelopen weekend. Het voelt fijn en aangenaam om zo open ontvangen te worden. Een noemenswaardige relatie op te bouwen die, hopelijk, lang zal meegaan. Om zo de succesvolle droom van een beginnende voetballer stap voor stap verder te helpen. Veel anders is het eigenlijk niet in de digitale social media oceaan.

Lees meer