Webinar

Online Evenementen

Van fysieke evenementen naar online werken?

Nu je alle (grootschalige) evenementen moet cancelen, je workshops moet afzeggen en de beperkingen om te kunnen reizen je business bepalen. Is het tijd om het over een andere boeg te gooien, zo kan de impact op je pijplijn en je omzet beperkt blijven.

Studio Bluebump

Met online evenementen kan je business gewoon doordraaien ook terwijl de klant thuis werkt!

Door over te gaan naar een online werkomgeving kunnen er een heleboel fysieke evenementen gewoon in een online jasje worden gehesen. Die presentatie die je binnenkort moet geven aan een potentiële nieuwe klant? Kunnen we gewoon online en live faciliteren! Die workshop om je kennis te delen met je klanten, die kunnen ze gewoon vanuit hun woonkamer volgen en live in verbinding zijn met de trainer. En wat dacht je van al die evenementen die niet door kunnen gaan? Geen probleem, dan zorgen we gewoon voor een livestreaming omgeving! Kan jij gewoon je product presenteren, terwijl je potentiële klanten meteen vragen kunnen stellen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je business kan blijven door draaien, zonder dat je allemaal in dezelfde ruimte hoeft te zijn. Kortom: een online event is een prima alternatief. Lees hier waarom online events ook na corona nog relevant blijven.

Door ervaring met zowel fysieke evenementen als online evenementen, kunnen we nu die twee krachten bundelen.

Wij hebben een geluidsdichte opname studio en een filmstudio, zodat je zowel niet live als live je boodschap kan overbrengen. Het enige wat jullie klanten nodig hebben is een internetverbinding en een laptop, op die manier kunnen we ze alsnog bereiken.

Bedrijven kiezen steeds vaker voor het organiseren van evenementen om live in contact te komen met hun (potentiële) klanten. Direct in aanmerking komen met jouw product of dienst zorgt ervoor dat klanten sneller geneigd zijn om over te gaan tot koop. Daarnaast begrijpen mensen vaak beter waar je het als bedrijf over hebt wanneer ze dit in ‘’real’’ life kunnen ervaren.

Wat is het doel van je online evenement?

Wij vinden dat een zakelijk evenement tegenwoordig draait om de totaal beleving. Daarom is het van belang om vooraf samen vast te stellen welke boodschap je over gaat brengen, wat het doel van het evenement is, welke mensen je gaat uitnodigen (wie zijn jou persona’s?) en met welk gevoel de klant aan het eind van het online evenement de laptop dicht klapt. Zodra we dit hebben vastgesteld kunnen we een passende vorm hierbij vinden en zorgen dat de totaal ervaring compleet en verzorgd is.

Je kan vanuit verschillende oogpunten evenementen voor je klant organiseren:

  • Relatiemarketing: het behouden, opbouwen en of verdiepen van relaties.
  • Marketing communicatie: Je eigen kennis en kunde verspreiden en daarmee die van de (potentiële)klant vergroten.

Wat zijn de opties voor online evenementen?

Voor het uitzenden van online events zijn er veel mogelijkheden. De mate van interactie waar je naar op zoek bent, maakt dat geen enkel platform geschikt is voor élke soort online evenement. Zo kan Vimeo Live bijvoorbeeld zeer geschikt zijn voor een online seminar, of plenaire presentatie, maar is Go To Training bijvoorbeel geschikter voor online trainingen en workshops. Daarom beschikken wij over software die compatibel is met vele verschillende livestream-platformen.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met transparante pakketten. Volledig flexibel, zonder lange en ingewikkelde contracten en volledig gebaseerd op strategie en doelstellingen. Bekijk hier onze prijzen.

Hulp nodig met events?

Bluebump is specialist op het gebied van online evenementen. We denken graag mee om te kijken hoe jij met online evenementen je business gewoon door kan laten draaien. Klik hier nu voor de gratis marketing scan.

Mira Tans

Ook online door willen werken?

Ik help je graag verder.