Bedrijfsvideo voor Profource

Een mooie bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie.

Onze aanpak

Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen. Met een klein team hebben we met twee camera’s en drone in een paar uur al het materiaal verzameld dat nodig was voor deze video. We hebben onder andere de CFO en Group Controller van HVC geïnterviewd, een uitdaging in hun drukke agenda’s.

Hoe werd de bedrijfsvideo ingezet?

De video werd onder gedeeld op social media en gebruikt op verschillende commerciële momenten. Zeg zelf, wat werkt hier beter dan een video?

Meer cases

Benieuwd naar onze andere klantcases, bekijk ze hieronder!

Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer
Windmolen Profource

Bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
All cases