Data & Analytics Line Up 2019

Op 19 november 2019 vond de The Finext Data & Analytics Line Up plaats in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam. Vanuit Bluebump hebben we gezorgd voor de gave locatie en was het onze taak om de dag vlekkeloos te laten verlopen.

Tijdens deze Data & Analytics Line Up hadden we Richard van Hooijdonk uitgenodigd om de nieuwste trends op het gebied van Data & Analytics met de deelnemers te delen. Ook kreeg iedereen de mogelijkheid om in één middag alle vooraanstaande dashboarding oplossingen te vergelijken op de marketplace. Op de marketplace konden mensen doormiddel van headphones luisteren naar de presentaties.  Er werd door de verschillende dashboards een compleet beeld geschetst van de dashboarding oplossingen, door onder andere de functionaliteiten en gebruikersgemak te vergelijken en was er veel ruimte voor het stellen van vragen aan de aanwezige experts.

Onze waarde zit hem in het ont-zorgen. De klant geeft ons een opdracht tot het regelen van een groot evenement en wij halen er plezier uit om dit tot een succes te maken. Alles wat daarbij komt kijken nemen wij uit handen van de klant.

Cases

Bekijk hier onze andere cases.

Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer
Windmolen Profource

Bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
All cases