Video Marketing

Video marketing voor het echte verhaal

Video marketing is een krachtig instrument. Met video’s versterken we professionals door hun echte verhaal te vertellen. Uit onderzoek blijkt ook dat video veruit de voorkeur krijgt boven bijvoorbeeld emails, nieuwsbrieven en andere vormen. We realiseren producties op het snijvlak van creativiteit en techniek. Onze video’s zijn makkelijk te bekijken, makkelijk te delen op social media en bevatten altijd directe doorklik-mogelijkheden, zodat (potentiële) klanten gelijk hun kennismaking met je kunnen voortzetten.

Video marketing stap-voor-stap

Om tot een mooie video te komen werken wij volgens een paar vaste stappen:
– We kijken eerst voor wie de video is
– Dan gaan we een story line uitschrijven
– We nemen de video op
– De video wordt ge-edit en naar wens aangepast
Je hebt vervolgens een mooie video die je op verschillende manieren kunt inzetten, bijvoorbeeld op social media, in de nieuwsbrief of op je eigen website.

Wat zijn de kosten voor een video?

Professionele video’s kunnen we al produceren vanaf 800,- Euro.  We bieden video’s ook aan als onderdeel van onze totaalpakketten.

Studio huren?

Dat kan! Wij verhuren onze professionele studio graag aan je. Met onze professionele camera gear schiet je de mooiste video’s of webinars, waardoor jij je verhaal duidelijk kan delen met je klant. Klik hier voor meer over het huren van onze studio. Wij zijn gevestigd aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag. Lees hier meer over het huren van een studio.

Meer diensten

Webinar

Webinar

Praat rechtstreeks met online deelnemers via een verzorgde online uitzending.

Lees meer
Webinar

Online evenementen

Zien of gezien worden? Organiseer vanuit je eigen kantoor een professionele workshop, training of presentatie.

Lees meer

SEO

Meer bezoekers scoren met nog onbekende zoekwoorden. Onze in-house SEO-specialisten denken graag met je mee!

Lees meer

Gerelateerde klantcases

Online evenementen

Van groot fysiek evenement naar een online evenement

Voor Finext organiseerde we voor 12 maart 2020 een mooi B2B evenement waar meer dan 150 mensen op af zouden komen. Maar toen kregen we helaas te maken met Covid-19.
Wat doe je dan?

Lees meer
Windmolen Profource

Bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
Bekijk meer cases

Wil je ook op video verschijnen?

Begrijpen we goed. Video is eigenlijk gewoon de 'gouden standaard'. De vraag is, doe je ook mee?