Webinar

Online Evenementen

Ook na een tweejarige periode van voornamelijk online werken kunnen online evenementen een mooi hoogtepunt zijn in je marketing campagne. Met kennis over verschillende software kunnen wij je altijd het perfecte event aanbieden. Ook online!

Hoe werkt een online evenement?

Door over te gaan naar een online werkomgeving kunnen er een heleboel fysieke evenementen gewoon in een online jasje worden gehesen. Die presentatie die je binnenkort moet geven aan een potentiële nieuwe klant? Kunnen we gewoon online en live faciliteren! Die workshop om je kennis te delen met je klanten, die kunnen ze gewoon vanuit hun woonkamer volgen en live in verbinding zijn met de trainer. En wat dacht je van al die evenementen die niet door kunnen gaan? Geen probleem, dan zorgen we gewoon voor een livestreaming omgeving! Kan jij gewoon je product presenteren, terwijl je potentiële klanten meteen vragen kunnen stellen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je business kan blijven door draaien, zonder dat je allemaal in dezelfde ruimte hoeft te zijn. Kortom: een online event is een prima alternatief. Lees hier waarom online events ook na corona nog relevant zullen blijven.

Door ervaring met zowel fysieke evenementen als online evenementen, kunnen we nu die twee krachten bundelen.

Wij hebben een geluidsdichte opnamestudio en een filmstudio, zodat je zowel niet live als live je boodschap kan overbrengen. Het enige wat jullie klanten nodig hebben is een internetverbinding en een laptop, op die manier kunnen we ze alsnog bereiken.

Bedrijven kiezen steeds vaker voor het organiseren van evenementen om live in contact te komen met hun (potentiële) klanten. Direct in aanmerking komen met jouw product of dienst zorgt ervoor dat klanten sneller geneigd zijn om over te gaan tot koop. Daarnaast begrijpen mensen vaak beter waar je het als bedrijf over hebt wanneer ze dit in ‘’real’’ life kunnen ervaren.

Wat is het doel van je online evenement?

Wij vinden dat een zakelijk evenement tegenwoordig draait om de totaalbeleving. Daarom is het van belang om vooraf samen vast te stellen welke boodschap je over gaat brengen, wat het doel van het evenement is, welke mensen je gaat uitnodigen (wie zijn jou persona’s?) en met welk gevoel de klant aan het eind van het online evenement de laptop dicht klapt. Zodra we dit hebben vastgesteld kunnen we een passende vorm hierbij vinden en zorgen dat de totaal ervaring compleet en verzorgd is.

Je kan vanuit verschillende oogpunten evenementen voor je klant organiseren:

  • Relatiemarketing: het behouden, opbouwen en of verdiepen van relaties.
  • Marketingcommunicatie: je eigen kennis en kunde verspreiden en daarmee die van de (potentiële) klant vergroten.

Wat zijn de opties voor online evenementen?

Voor het uitzenden van online events zijn er veel mogelijkheden. De mate van interactie waar je naar op zoek bent, maakt dat geen enkel platform geschikt is voor élke soort online evenement. Zo kan Vimeo Live bijvoorbeeld zeer geschikt zijn voor een online seminar, of plenaire presentatie, maar Go To Training is bijvoorbeeld geschikter voor online trainingen en workshops. Daarom beschikken wij over software die compatibel is met vele verschillende livestream-platformen.

Webinarstudio huren?

Naast onze vaste studio’s in Den Haag, beschikken we ook over een flex-studio, die we bij jou op kantoor kunnen opbouwen. Zowel de vaste studio als de flexstudio verhuren we graag aan je. Meer informatie over het huren van onze webinarstudio’s vind je hier.

Hulp nodig met events?

Bluebump is specialist op het gebied van online evenementen. We denken graag mee om te kijken hoe jij met online evenementen je business gewoon door kan laten draaien. Klik hier nu voor de gratis marketing scan.

Meer diensten

Contentmarketing

Tover je bezoekers om tot fans en volgers. Maak ze content en loyaal.

Lees meer

Video Marketing

Eigenlijk gewoon overal goed voor. Zelfs als je niet goed bent voor de camera.

Lees meer
Webinar

Webinar

Praat rechtstreeks met online deelnemers via een verzorgde online uitzending.

Lees meer

Gerelateerde klantcases

Windmolen Profource

Bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
Finext Event

Finext Event - Data and Analytics Line Up 2019

Voor Finext organiseerden we de Data and Analytics Line Up 2019 in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam.

Lees meer
Bekijk meer cases

Online is het net zo leuk als offline. Echt waar!

Praat met Bert en zij geeft je direct een personal tour door onze online evenementen omgeving.