Taxvibes: SEO & Webdesign

Taxvibes website homepage

Case

Taxvibes is vorig jaar opgericht door ‘The Resource’ en ‘Finext’ in antwoord op de voortdurende vraag naar een onafhankelijk rapportage systeem. Met deze gedachte beperkt Taxvibes zich niet tot één tool, maar gelooft het bedrijf dat een uitdaging in belasting rapportage uitgevoerd kan worden met elke willekeurige tool. Daarbij maakt het niet uit of de klant gebruikmaakt van het oude vertrouwde Microsoft Excel of kiest voor een wat bredere Performance Management oplossing. Het centrale doel van Taxvibes is om het belastingrapportage proces sneller en betrouwbaarder maken, zodat hun klanten betere inzichten krijgen in hun data.

Klantvraag

Na de lancering van de website werd het tijd om hun content SEO proof te maken. Het bedrijf wilde werken aan hun naamsbekendheid, zodat ze bij bestaande relaties makkelijker onder de kunnen komen. Taxvibes wilde deze verspreiden onder nieuwe en bestaande klanten. Tot slot hebben we de gehele email flow op voorhand gemaakt, zodat we het aantal inschrijvingen konden maximaliseren.

Strategie

Een uitgebreid zoekwoorden onderzoek en een site audit lieten zien dat de website verder moest worden geoptimaliseerd. Het gevolg? Veel pagina’s moesten worden gevuld met interessante content en populaire zoekwoorden. Alles moest SEO-technisch goed worden ingesteld. Tot slot hielpen we met het genereren en verzamelen van nieuwe inschrijvingen met behulp van webinars die opnamen in onze eigen studio.

Bluebump heeft Taxvibes geholpen met:

  • Opnemen, uitzenden en verspreiden van online webinars
  • SEO onderhoud en optimalisatie
  • Zoekwoorden onderzoek en site audit
  • Website aanpassingen om vindbaarheid op Google te vergroten
  • Design van illustraties

Laat ons je website gratis analyseren!

Ben je na het lezen van deze case benieuwd geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen doen? Laat dan je gegevens achter en wij zorgen voor een eerste grondige scan van jouw marketing uitdaging.

Laat je bedrijf groeien!

Hebben we je doen beseffen dat ook jouw bedrijf wel wat marketing hulp kan gebruiken? Dan is het de hoogste tijd om aan de bel te trekken. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hartelijk dank voor je bericht

We hebben je bericht ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ben je nog niet uitgelezen? Pak dan je kans en verrijk je kennis met onze laatste blogs over:

Onze andere cases

Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer
Finext Event

Finext Event - Data and Analytics Line Up 2019

Voor Finext organiseerden we de Data and Analytics Line Up 2019 in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam.

Lees meer
All cases