Video

Video’s voor het echte verhaal

Video marketing is een krachtig instrument. Met video’s versterken we professionals door hun echte verhaal te vertellen. Uit onderzoek blijkt ook dat video veruit de voorkeur krijgt boven bijvoorbeeld emails, nieuwsbrieven en andere vormen. We realiseren producties op het snijvlak van creativiteit en techniek. Onze video’s zijn makkelijk te bekijken, makkelijk te delen op social media en bevatten altijd directe doorklik-mogelijkheden, zodat (potentiële) klanten gelijk hun kennismaking met je kunnen voortzetten.

Video marketing stap-voor-stap

Om tot een mooie video te komen werken wij volgens een paar vaste stappen:
– We kijken eerst voor wie de video is
– Dan gaan we een story line uitschrijven
– We nemen de video op
– De video wordt ge-edit en naar wens aangepast
Je hebt vervolgens een mooie video die je op verschillende manieren kunt inzetten/gebruiken.

Wat zijn de kosten voor een video?

Wij werken met transparante pakketten. Volledig flexibel, zonder lange en ingewikkelde contracten. Professionele video’s kunnen we al produceren voor 800,- Euro.  We bieden video’s ook aan als onderdeel van onze totaalpakketten. Bekijk hier de totaalpakketten en de  prijzen.

Hulp nodig met video marketing?

Bluebump is specialist op het gebied van video marketing. We helpen je met een gratis marketing scan om te kijken hoe jij met video het onderste uit de kan kan halen. Klik hier nu voor de gratis marketing scan.

Related cases

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer

Bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
All cases
Mira Tans

Stel je vraag aan Mira