Video

Video’s voor het echte verhaal

Video marketing is een krachtig instrument. Met video’s versterken we professionals door hun echte verhaal te vertellen. Uit onderzoek blijkt ook dat video veruit de voorkeur krijgt boven bijvoorbeeld emails, nieuwsbrieven en andere vormen. We realiseren producties op het snijvlak van creativiteit en techniek. Onze video’s zijn makkelijk te bekijken, makkelijk te delen op social media en bevatten altijd directe doorklik-mogelijkheden, zodat (potentiële) klanten gelijk hun kennismaking met je kunnen voortzetten.

Video marketing stap-voor-stap

Om tot een mooie video te komen werken wij volgens een paar vaste stappen:
– We kijken eerst voor wie de video is
– Dan gaan we een story line uitschrijven
– We nemen de video op
– De video wordt ge-edit en naar wens aangepast
Je hebt vervolgens een mooie video die je op verschillende manieren kunt inzetten, bijvoorbeeld op social media, in de nieuwsbrief of op je eigen website.

Wat zijn de kosten voor een video?

Professionele video’s kunnen we al produceren voor 800,- Euro.  We bieden video’s ook aan als onderdeel van onze totaalpakketten.

Studio huren

Dat kan! Wij verhuren onze professionele studio graag aan je. Met onze professionele camera gear schiet je de mooiste video’s of webinars, waardoor jij je verhaal duidelijk kan delen met je klant. Wij zijn gevestigd aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag.

Interesse?

Laat dan hieronder je naam, email en telefoon achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag informatie aan

Vul hieronder je gegevens in

Gelukt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Related cases

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer

Bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
All cases
Mira Tans

Stel je vraag aan Mira