Online evenement: Finext Line-up 2021

Case

Op 29 april vond de Finext Line-up 2021 plaats. Tijdens dit jaarlijkse Finext-evenement worden alle belangrijke spelers op het gebied van EPM-oplossingen op een rij gezet. In één middag vertelt Finext alles over de nieuwste ontwikkelingen, de strategieën van de grote spelers in de markt en welke ‘new kids on the block’ hun opwachting maken.  Technologieën die dit jaar werden uitgelicht, waren onder andere Anaplan, SAP, CCH Tagetik en OneStream.

Het unieke aan de Line-up is dat er geen directe commerciële betrokkenheid van de softwarepartijen zelf is. Alles wordt dus gedeeld vanuit Finext-experience, zodat de deelnemers een eerlijk beeld krijgen van wat de Performance Management oplossingen bieden. Aan Bluebump de taak om dit online evenement te organiseren en soepel te laten verlopen!

Het online evenement

Het evenement startte met een plenaire aftrap waarin werd ingegaan op de ontwikkelingen in de markt van Finance Digitalisatie Tooling. Vervolgens vonden de diverse break-out sessies plaats waarin per sessie 2 consultants de verschillende toolsets bespraken. Ook was het voor de 150 deelnemers mogelijk om op de virtuele marketplace bij verschillende digitale ‘marktkramen’ demo’s van de tools, use cases en andere relevante informatie te bekijken. Tot slot konden deelnemers ook één-op-één een Finext-expert het hemd van het lijf vragen.

Zoveel verschillende settings… klinkt bijna als een ‘echt’ fysiek evenement toch? Dat klopt! Voor het evenement hebben wij namelijk gebruikgemaakt van het online platform Hopin. In Hopin heb je een main stage, subsessies, een receptie, expobooths en een netwerkgedeelte. Ideaal als je een interactief, online event met een vol programma wil inrichten!

Bluebump heeft Finext geholpen met:

Van A tot Z is Bluebump verantwoordelijk geweest voor alle organisatorische elementen van het event. Finext richtte zich op de inhoud van de sessies, wij op de rest! Zo heeft Bluebump:

  • Gebrainstormd met Finext over de invulling van het programma;
  • Het event onder de aandacht gebracht via mails, social posts en een webpagina;
  • Het online platform Hopin volledig ingericht;
  • De sessies uitgezonden vanuit onze professionele studio’s.

Nu jouw online evenement!

Wil jij graag een online evenement organiseren, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Bluebump ontzorgt jou door taken uit handen te nemen! Naast verschillende expertises, beschikken we ook over onze eigen professionele studio’s. Met deze combinatie maken we van jouw evenement een groot succes! Neem via onderstaand formulier contact op en wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Neem nu contact op!

Laat hieronder je gegevens achter, dan reageren wij zo snel mogelijk!

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Cases & Solutions

Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer
Windmolen Profource

Bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
All cases