Online evenement voor Visma Raet - 58 live sessies in 5 dagen

online evenement Visma Raet

Case

Visma biedt software en services aan bedrijven voor het vereenvoudigen en digitaliseren van projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Visma bestaat uit meer dan twintig verschillende bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloud- en softwareoplossingen. 

Klantvraag

Visma Raet merkte dat ze door de coronasituatie en het daardoor wegvallen van fysieke evenementen een stuk exposure miste. Hieruit ontstond het initiatief om een groot online evenement te organiseren waarin twee doelen centraal stonden. Allereerst was het evenement bedoeld om in contact te blijven met klanten en met hen de laatste trends te bespreken.

Daarnaast zou het evenement ook een interne kruisbestuiving moeten creëren. Tijdens het evenement zouden alle verschillende Visma-bedrijven namelijk hun huidige werkzaamheden en ontwikkelingen binnen hun expertise aan elkaar kunnen presenteren. Dit met als doel om inzicht en een nóg betere onderlinge samenwerking te realiseren.

Er was dus behoefte aan een interactief en inspirerend evenement waarin beide doelen succesvol tot hun recht zouden komen. Daarnaast moest het evenement op zeer kort termijn ingericht worden… een leuke uitdaging voor Bluebump!  

Het 5-daagse online evenement

Het was zover, de ‘Discover Visma-week’ ging van start! Het unieke evenement werd spetterend afgetrapt door niemand minder dan John Reynders (Country Director Visma Benelux) en Mathieu Heijboer (Head of Performance Team Jumbo-Visma). Dit was het startsignaal voor 5 dagen gevuld met 58 inspirerende live sessies gegeven door verschillende Visma-bedrijven in Nederland! Tijdens de sessies werden de thema’s accountancy, finance, hrm, onderwijs en eGovernment in de spotlight gezet.

Visma Raet vond het erg belangrijk dat het online evenement dezelfde energie en waarde zou bevatten als hun reguliere fysieke evenementen. Om dit te verwezenlijken, heeft Bluebump ervoor gezorgd dat alle Visma-bedrijven live konden connecten en de interactie aan konden gaan met hun klanten én elkaar. Het resultaat? Een succesvolle week vol met nieuwe kennis, relevante inzichten en tevreden klanten! 

online evenement Visma Raet

Bluebump heeft Visma Raet geholpen met:

  • Het opnemen en uitzenden van 58  sessies vanuit onze professionele studio’s
  • Het volledig inrichten van een online evenementenplatform waar deelnemers de sessies konden bekijken en met elkaar konden netwerken
  • Het ontzorgen van de klant!

Bekijk in onderstaand filmpje hoe prettig Visma Raet de samenwerking met Bluebump heeft ervaren!

Nu jouw online evenement!

Wil jij ook zo’n gaaf online evenement en ben je benieuwd naar wat wij hierin voor jouw bedrijf kunnen betekenen? In onze studio’s hebben wij de juiste belichting, akoestiek en beeldkwaliteit om van jouw evenement een succes te maken. Liever op eigen locatie filmen? Geen probleem! Met onze portable studio kunnen we op elke locatie een perfecte studio-ervaring creëren. Neem via onderstaand formulier contact op en wij nemen graag de mogelijkheden met je door.

Neem nu contact op!

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Cases & Solutions

Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer
Windmolen Profource

Bedrijfsvideo voor Profource

Voor Profource mochten we een mooie bedrijfsvideo maken. Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
All cases