Van een fysiek evenement naar een online evenement

Iedereen is er mee bezig, Covid-19. Zowel Bluebump als Finext waren nog hoopvol, maar helaas moesten wij ook besluiten tot het afzeggen van het het evenement. Daar zit je dan wekenlange voorbereiding en de prachtige locatie Taets in Zaandam geregeld, 150 bezoekers zouden komen en mooie presentaties waren voorbereid.

Wat doe je dan als het niet door kan gaan? Gewoon er een serie handige en leuke video’s van maken natuurlijk! Zo leggen we de basis om dit fysieke event naar een online evenement om te zetten.

Zo hebben we van de verschillende sub-sessies een korte introductievideo gemaakt waarin de spreker zijn eigen online sessie heeft toegelicht. Het is natuurlijk even schakelen van een zaal vol publiek naar een camera maar met de juiste begeleiding ging dat helemaal prima.

Online evenementen

Daarnaast hebben we ter plekke een video geproduceerd waarmee de organisatoren op een luchtige wijze kon aangeven dat het event tot een online evenement wordt omgetoverd. Deze video kon dezelfde dag nog op LinkedIn gedeeld worden. Daarnaast werd de video ook dezelfde dag via een speciale landingspagina en een mailshot naar alle genodigden onder de aandacht gebracht.

Wij hebben dit evenement gelukkig voor altijd vast gelegd in het archief! Voorlopig zijn wij vooral lekker bezig met online evenementen organiseren zodat de business online door kan draaien.

Wil je meer weten over online evenement mogelijkheden zoals we ook met Finext gaan doen klik dan hier.

Andere cases

Future of Corporate Reporting

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer
Finext Event

Finext Event - Data and Analytics Line Up 2019

Voor Finext organiseerden we de Data and Analytics Line Up 2019 in het Drijvend Paviljoen in Rotterdam.

Lees meer
All cases