SEO Specialisten | Zoekmachine Optimalisatie

SEO-specialisten; optimalisatie voor duurzame resultaten

Heb jij geen idee waar je moet beginnen of zie je door de bomen het bos niet meer? Onze SEO-specialisten nemen het werk graag uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Gewoon even kletsen om te kijken waar je staat? Ook voor SEO-advies kun je bij ons terecht!

Om (duurzame) impact te creëren met je SEO-strategie is het van belang om het op te nemen als langetermijnstrategie. Hierbij komt ook een dosis geduld om de hoek kijken; SEO is geen sprint, het is een marathon. Echt waar. Kies je liever voor een sprintje? Onze SEA-specialisten kennen de beste route naar jouw klanten!

Benieuwd hoe jouw website scoort?

Ontvang een gratis marketing scan!

Wat is SEO (zoekmachineoptimalisatie)?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachineoptimalisatie, en is bedoeld om websites hoger te laten scoren in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Het is een verzamelnaam voor verschillende stappen en technieken die hieraan bijdragen. Daarbij is het goed om te weten dat je vrijwel altijd gebruik zult maken van een combinatie van verschillende technieken. Onze SEO-specialisten richten zich met name op 3 pijlers: techniek, content en autoriteit en zijn altijd op de hoogte van de laatste SEO-trends.

Waarom SEO?

Om in de zoekmachine gevonden te worden door de bezoeker, is een goede vindbaarheid noodzakelijk. Het belangrijkste doel van SEO is meer bezoekers vanuit de zoekmachine naar je website trekken. En hoe meer potentiële kwalitatieve bezoekers je hebt, hoe groter de kans dat deze converteren naar lead of klant. Ongeveer 80% van de bezoekers in de zoekmachine kijken niet verder dan de eerste pagina, waarbij zo’n 30-40% klikt op het eerste resultaat. Naast meer bezoekers draagt een goede vindbaarheid bij aan je naamsbekendheid; bezoekers zien jouw naam namelijk voorbij komen.

Mensen op het internet verdrinken in kennis maar hebben de behoefte aan kennis en wijsheid. Wanneer een bezoeker op jouw website komt moeten ze het gevoel hebben dat dít is wat ze willen of nodig hebben. Maar de bezoekers moeten jouw website wel eerst weten te vinden. En daar kunnen onze SEO-specialisten jou bij helpen. Ga eens na: in de tijd dat jij deze paragraaf hebt gelezen zijn er al ruim 3.000.000 zoekopdrachten uitgevoerd. Zie je het belang van SEO al?

De voordelen van SEO

  • Voordelig; organisch verkeer creëer je ‘gratis’
  • Langetermijnwinst; SEO is een duurzame investering
  • Prominentere resultaten in de zoekmachine
  • Continue stroom van relevantie informatie, voor zowel de zoekmachine als de bezoeker
  • Makkelijk inspelen op trends in de markt
  • Meetbare resultaten

Hoe pakken onze SEO-specialisten het aan?

We ontzorgen je volledig, maar alles gaat in goed overleg. Liever zelf de touwtjes in handen houden met hulp van onze SEO specialisten? Ook dat is mogelijk. Afhankelijk van waar jij behoeften aan hebt, stellen we samen een plan op. Wat zijn de doelen? Wat wil je bereiken? Kortom; we pluizen alles voor je uit en laten geen vragen onbeantwoord.

Onze experts stippelen een SEO-strategie uit en nemen daarin alle elementen mee die nodig zijn voor een grondige aanpak, zoals een zoekwoordonderzoek en een inventarisatie van de huidige content. Indien nodig optimaliseren we de huidige pagina’s en vullen onze SEO-copywriters de website aan met frisse en krachtige teksten. Ook kijken we naar je persona’s. Wie is je doelgroep en wat drijft hen?

SEO inzetten voor jouw bedrijf?

Waarom het wiel opnieuw uitvinden als een ander de kennis al in huis heeft? Maak gebruik van de expertise van onze SEO-specialisten. Wat we doen werkt. En laten wij nou heel blij worden van groene pijltjes en fraaie grafieken. Lees onze succesverhalen of neem vrijblijvend contact op!

Meer diensten

E-mailmarketing

E-mailmarketing

Na een handgeschreven brief, is e-mail toch wel één van de oudste manieren van communicatie. Maar het werkt nog steeds.

Lees meer

SEA

Pak die 1e plek in Google met een betaalde online advertentie. Vraag naar een gratis kansen analyse!

Lees meer
Webinar

Webinar

Praat rechtstreeks met online deelnemers via een verzorgde online uitzending.

Lees meer

Gerelateerde klantcases

Taxvibes: SEO & Webdesign

‘Taxvibes’, een relatief nieuw begrip in de wereld van ‘easy tax automation software’. Bluebump hielp mee met de SEO optimalisatie en het uitzenden en versturen van live webinars.

Lees meer
CIMCO Nederland

CIMCO Nederland: SEO & Video

CIMCO Nederland is de leverancier voor gereedschap binnen de elektrotechnische sector. Maar hoe werkt het als je gereedschap niet direct verkoopt aan installatiebedrijven, maar als bedrijf wel graag bekender wilt worden?

Lees meer
Bekijk meer cases

Ontdek hoe we jouw bedrijf laten groeien met SEO

Benieuwd welke strategie past bij jouw bedrijf? Plan een kennismaking met Bert en ontvang direct een kansen analyse per e-mail.