Inhouse marketeer

Interim Marketing Expert

Een (extra) marketeer die jou of jouw afdeling ondersteunt met de marketingactiviteiten zonder het risico dat je daar voor lange tijd aan vast zit. Je huurt al een interim marketing expert in voor 1 dag in de week.

Wij zijn of ondersteunen jouw marketingafdeling

Je zoekt een SEO of SEA specialist die je vindbaar maakt, maar je wilt ook iemand die je teksten voor de website schrijft. Daarnaast wil je iemand die je website aanzienlijk beter maakt en vergeet niet de social media die je maar al te graag met een doordachte strategie wilt inzetten. Moet ik dan echt 5 mensen aannemen? Absoluut niet.

Met één interim marketeer heb je een heel marketing team tot je beschikking

Korte lijnen werken het snelst. Met een Bluebump marketeer haal je specialistische kennis van een heel team aan marketeers in huis. De Bluebumper komt bij jou vast in dienst zonder contractueel gedoe. Zo kun je gerichte kennis inzetten op het moment of voor de periode waarin dit het hardst nodig is.

Prijzen

Vanaf 70,- per uur

Heb je behoefte aan nieuwe kennis of kan je bedrijf wel een frisse blik op je huidige marketingstrategie gebruiken? Ben je van plan om een nieuw bedrijf, product of campagne te introduceren en zoek je advies van een expert?

Wij helpen je graag. Ons team bestaat uit 10 professionals, variërend van allrounders tot gekwalificeerde specialisten.

Vraag offerte aan!

Vanaf 65,- per uur

Heb je voor een bepaalde tijd extra marketing expertise nodig en kun je wel meerdere dagen per week wat hulp gebruiken?

Met een resultaatgerichte werkwijze staan wij graag voor je klaar.

Vraag offerte aan!

vanaf 62,- per uur

Heb je voor langere tijd een marketeer nodig die jouw huidige marketeer(s) helpt of zelfs tijdelijk vervangt? Wil je liever niet iemand in dienst nemen, maar ben je wel op zoek naar een snelle oplossing?

Onze marketeers bieden je graag de hulp die jij nu hard nodig hebt.

Vraag offerte aan!

Flexibele inzet zonder gedoe

Je hebt (tijdelijk) versterking van een marketing professional nodig. Neem je dan meteen iemand aan of kies je voor een marketing bureau in die een paar dagen per week met jouw marketing bezig is. Waarom zou je kiezen voor één marketeer, als je ook kunt kiezen voor een heel team. Een Bluebump marketeer zet je al vanaf één dag per week in. Wil je na een tijdje op of afschalen? Geen probleem. We passen ons aan, aan de stijl en aanpak die jij voor ogen hebt.

Waarom een Interim Marketing Expert inhuren?

De gespecialiseerde marketeers van Bluebump hebben veel kennis van effectieve B2B marketingtools en hebben bovendien een frisse blik op nieuwe strategiëen. Hoewel je contact zal hebben met één of twee Bluebump marketeers, staat er in realiteit een heel team tot je beschikking. Op elk marketingvraagstuk hebben wij antwoord en expertise voor je klaarstaan. Dit variereert van marketeers die uitblinken in mailings, marketing automation, SEA, SEO tot marketeers die complete video marketing strategien voor je uitdenken. Het is ons doel om jou het gewenste online resultaat te brengen.

Bekijk onze expertises:

SEO 
SEA 
Contentmarketing 
E-mailmarketing 
Marketing automation 
Online evenementen 
Video marketing 
Webinars

Deze klanten hebben we geholpen met hun marketing

Taxvibes: SEO & Webdesign

‘Taxvibes’, een relatief nieuw begrip in de wereld van ‘easy tax automation software’. Bluebump hielp mee met de SEO optimalisatie en het uitzenden en versturen van live webinars.

Lees meer
succes-verhalen

Online evenement voor Visma Raet - 58 live sessies in 5 dagen

In deze dynamische tijden in contact blijven met collega’s en klanten? Dat kan! Tijdens ‘de Discover Visma-week’ heeft Bluebump gedurende 5 dagen 58 live sessies opgenomen en uitgezonden voor softwarebedrijf Visma Raet. Lees snel hoe dit bijzondere en inspirerende evenement tot stand gekomen is!

Lees meer
All cases

Wil je ook een marketingafdeling voor minder dan de prijs van één werknemer? I

In een kennismaking luister ik graag naar je marketing uitdagingen en laat ik je graag kennismaken met één van onze interim marketing experts.

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Plan een belafspraak

Wil je meer weten over het inhuren van Interim Marketeers of ben je nieuwsgierig geworden naar onze expertises? Laat je gegevens achter en ik bel je zsm terug.