Events

Bedrijven kiezen steeds vaker voor het organiseren van evenementen om live in contact te komen met hun (potentiële) klanten. Direct in aanmerking komen met jouw product of dienst zorgt ervoor dat klanten sneller geneigd zijn om over te gaan tot koop. Daarnaast begrijpen mensen vaak beter waar je het als bedrijf over hebt wanneer ze dit in ‘’real’’ life kunnen ervaren.

Wij vinden dat een zakelijk event tegenwoordig draait om de totaal beleving. Daarom is het van belang om vooraf samen vast te stellen welke boodschap je over gaat brengen, wat het doel van het evenement is, welke mensen je gaat uitnodigen (wie zijn jou persona’s?) en met welk gevoel de klant aan het eind van het evenement naar huis gaat. Zodra we dit hebben vastgesteld kunnen we een passende locatie hierbij vinden en zorgen dat de totaal ervaring compleet en verzorgd is.

Je kan vanuit verschillende oogpunten evenementen voor je klant organiseren:

  • Relatiemarketing: het behouden, opbouwen en of verdiepen van relaties.
  • Marketing communicatie: Je eigen kennis en kunde verspreiden en daarmee die van de (potentiële)klant vergroten.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met transparante pakketten. Volledig flexibel, zonder lange en ingewikkelde contracten en volledig gebaseerd op strategie en doelstellingen. Bekijk hier onze prijzen.

Hulp nodig met events?

Bluebump is specialist op het gebied van webinars. We helpen je met een gratis marketing scan om te kijken hoe jij met webinars het onderste uit de kan kan halen. Klik hier nu voor de gratis marketing scan.

Related cases

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer

Profource – HVC Klantencase met Oracle

Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. HVC is een heel mooi voorbeeld van een klant waar Profource door middel van slimme systemen ervoor gezorgd heeft dat men zich volledig kan focussen op hun doelen. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
All cases
Mira Tans

Stel je vraag aan Mira