Profource – HVC Klantencase met Oracle

Bedrijfsvideo: Oracle ERP in beeld bij HVC

Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. HVC is een heel mooi voorbeeld van een klant waar Profource door middel van slimme systemen ervoor gezorgd heeft dat men zich volledig kan focussen op hun doelen. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen. Wat werkt hier beter dan een video?

Meer cases

Benieuwd naar onze andere klantcases, bekijk ze hieronder!

Event – The Future of Corporate Reporting – Intire

Intire is begin vorig jaar opgericht en focust zich op de duurzaamheidsbelangen van grote corporates. Vanuit bluebump hielpen we bij de opzet van hun eerste grote event: The Future of Corporate Reporting. Wegens groot succes organiseerden we ook dit jaar hun event.

Lees meer

Profource – HVC Klantencase met Oracle

Profource is leidend op het gebied van Oracle ERP en maakt met haar kennis de wereld van haar klanten een stuk mooier. Zo ook voor HVC, een grondstof en energiebedrijf verantwoordelijk voor duurzaam afvalbeheer en het produceren van duurzame energie. HVC is een heel mooi voorbeeld van een klant waar Profource door middel van slimme systemen ervoor gezorgd heeft dat men zich volledig kan focussen op hun doelen. Bluebump werd ingezet om deze klantencase op beeld vast te leggen.

Lees meer
All cases