Full Marketing Pakket

Waarom zou een full marketing pakket goed bij jou passen? Een full marketing pakket is een mooie vervolgstap in je marketing trein. De volgende dingen pakken wij aan:

Alles uit het Start-Up pakket:

  • Basic Audit inbound marketing
  • Basic set-up
  • Basic To do na de marketing opzet:
  • Maandelijkse update (Maintenance) Inbound marketing onderhoud (abonnement)

Alles uit het Advanced pakket:

  • Keyword research voor blogs en artikelen
  • Webinars

Extra bij het full marketing pakket:

Full marketing automation platform (inclusief chatbot)

Om toekomst bestendig te worden en klaar te zijn voor meerdere vormen van marketing (inbound, webinars, events, chatbot etc) zullen wij Hubspot voor je inrichten. Wij richten daarin een automatisch proces in met als doel zoveel mogelijk conversie te genereren. Daarnaast is het gebruik van een CRM platform een veilige manier om al je contact gegevens in op te slaan. Klinkt eng zo’n CRM systeem? Vanuit Bluebump zorgen we ervoor dat jullie met het systeem leren werken en uiteindelijk het rendement eruit halen wat jullie voor ogen hebben. Voor het uitvoeren van andere marketing evenementen via dit platform kunnen wij aparte offertes aanleveren.

Full marketing automation platform service

Naast dat we het voor je inrichten, staan we ook altijd klaar voor je vragen. Heb je ergens hulp bij nodig of loop je vast in je nieuwe platform, wees gerust wij helpen je graag!

Uiteraard is ook het full marketing pakket met al onze andere aspecten die we te bieden hebben uit te breiden. Vraag naar alle mogelijkheden!

 

Interesse in welk pakket het beste bij jou past?

Vul dan hieronder je gegevens in.

Bedankt

Wij nemen spoedig contact met je op.

Meer informatie over onze pakketten?

Wil je meer weten over onze prijzen en mogelijkheden? Stel je vragen aan Mira. Ze helpt je graag.