Advanced pakket

Waarom zou een advanced pakket goed bij jou passen? Een advanced pakket is een mooie vervolgstap van je marketingtrein. De volgende dingen pakken wij aan:

Alles uit het Start-Up pakket:

  • Basic Audit inbound marketing
  • Basic set-up
  • Basic To do na de marketing opzet:
  • Maandelijkse update (Maintenance) Inbound marketing onderhoud (abonnement)

Extra bij advanced:

Keyword research voor blogs en artikelen

De juiste zoektermen gebruiken in je blogs en artikelen is erg belangrijk voor je SEO. Organische zoekwoorden worden als geloofwaardiger ervaren dan gesponsorde zoekwoorden. Hoe hoger de ranking van je zoekwoorden hoe meer traffic er naar je blog of artikel zal worden geleid. Goeie content, met de juiste organische zoekwoorden zal toegevoegde waarde leveren voor je website bezoeker. En wil jij laten zien dat je kwaliteit kan leveren, dan moet je gevonden kunnen worden. Door onderzoek te doen kunnen wij kijken waar jouw doelgroep naar zoekt en welke zoekwoorden jouw concurrenten gebruiken en hoog op scoren. Dit onderzoek is erg belangrijk om jouw mogelijkheden in kaart te brengen. En daar kunnen wij je bij helpen!

Webinars

Het uitzenden van webinars heeft meerdere toegevoegde waardes. Aller eerst is dat het een mooie manier is van het delen van jouw kennis en expertises. En hoe mooi is het dat je dit kan delen met honderden mensen tegelijk, terwijl ze achter hun eigen computer zitten!? Wanneer jij interessante content deelt in je webinars, verkoop je eigenlijk jezelf en/of je product zonder hier druk op te leggen. Je geeft in een goed webinar weer tegen welke problemen mensen aanlopen, welke mogelijke oplossingen hiervoor zijn en kan je bezwaren weerleggen. Daarnaast biedt je mensen de mogelijkheid in de chat vragen te stellen, waardoor je directe interactie hebt met je potentiële klanten.

Uiteraard is ook het advanced pakket met al onze andere aspecten die we te bieden hebben uit te breiden. Vraag naar alle mogelijkheden!

 

Vul hieronder je gegevens in

Vul hieronder je gegevens in

Bedankt

Wij nemen spoedig contact met je op.

Meer weten over onze pakketten?

Wil je meer weten over onze prijzen en mogelijkheden? Stel je vragen aan Mira. Ze helpt je graag.