Podcast studio huren

Een podcast opnemen 🎙️

Of je nu wil ontspannen, geamuseerd wil worden of iets wil bijleren; voor elk doel is er wel een podcast te vinden. Vandaar dat podcasts ongelofelijk populair zijn! Maar wist je al dat de podcast ook steeds vaker wordt ingezet als marketingtool? Het is namelijk dé manier om jouw bereik te vergroten én meer engagement te creëren bij jouw doelgroep. Dus wil jij jouw doelgroep amuseren, informeren of inspireren in de vorm van een podcast? En zoek je een professionele studio waarin je deze podcast kan opnemen? Dan ben je bij Bluebump aan het juiste adres!

Online podcast opnemen?

In onze professionele geluidsdichte studio’s kunnen wij al jouw audio-opnames opnemen. Met onze kwalitatieve apparatuur en software creëren wij podcasts van hoge kwaliteit, volledig afgestemd op jouw wensen. Kies je voor een monoloog, dialoog of groepsgesprek? Bij ons is alles mogelijk. Voor, tijdens en na de opname word je technisch ondersteund door onze studio-experts, zodat jij je volledig kunt focussen op het creëren van sterke content.

Wat zijn de kosten voor het huren van onze podcast studio?

Je huurt onze studio al vanaf €550,-. De volgende onderdelen zijn inbegrepen bij jouw studio-opname:

  • professionele apparatuur van het merk Røde;
  • technische ondersteuning;
  • montage van het audiobestand;
  • gratis parkeerplekken;
  • verse koffie

Na montage ontvang je van ons het audiobestand dat direct beschikbaar is om te delen op Spotify, Apple Podcast of andere podcastapps.

Wil jij onze podcast studio huren?

Ben jij er klaar voor om jouw marketingstrategie een boost te geven? Huur dan één van onze studio’s om jouw eigen podcast op te nemen! Wil je ook videomarketing gaan inzetten? Dan is het ook mogelijk om een video-opname van jouw podcast maken. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Heb jij een te gek podcast idee?

Onze podcast studio staat voor je klaar. Laat je gegevens achter en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!