Werken bij

Team van Bluebump

Ben je een echte teamspeler?

Bluebump is op dit moment enorm aan het groeien en wij geloven dan ook in de kracht van collega’s met verschillende profielen, competenties, persoonlijkheden en expertises. Maar we hebben een ding gemeen en dat is dat we graag op zoek gaan naar de beste manier om het resultaat van onze klanten te verhogen. We zijn een jong en hecht team, gedreven, stellen graag vragen over waarom we het op deze manier doen en anders zijn we wel op zoek naar een betere manier. Veel van ons zijn nieuwsgierig naar technologie en verdiepen zich hier dan ook graag in. Wat zijn de beste tools binnen marketing en hoe kunnen we die inzetten voor onze klanten.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die aan bovenstaande willen bijdragen. Op dit moment hebben wij de geen open vacatures, maar we laten ons graag overtuigen door talent.

Talent is altijd welkom

Als jong marketing en sales bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Bluebump bestaat op dit moment uit 8 enthousiaste medewerkers onder de 30, waarvan een deel parttime en een deel fulltime werkt.

Lees meer
Mira Tans

Meer weten of solliciteren?