Het Team

Wim Heuvelman

Wim kent door zijn jarenlange ervaring in het sales en marketing werkveld alle klappen van de zweep. Hij fungeert als sparringpartner voor onze klanten om ook jouw campagnes optimaal te laten renderen. Verder is Wim de drijvende kracht achter de planning binnen Bluebump. Hij zorgt dat de grote lijnen van ieder project bewaakt blijven.

paul-damen

Paul Damen

Paul blijft altijd "cool and collected" en zorgt dat ieder event, webinar of wat dan ook op zijn pootjes terecht komt. Daarnaast is Paul onze data-wizard. Paul laat alle dataverzamelingen met elkaar praten zodat zaken foutloos verlopen en achteraf glashelder meetbaar zijn.

Bert van Leeuwen

Bert is als de marketing coördinator de spin in ons web van campagnes. Met tientallen mails en honderden tabbladen open is hij bij elke lopende campagne betrokken. Daarnaast werkt hij op de achtergrond aan alles om de campagnes goed te laten lopen. Alles zodat de rest van het Bluebump team optimaal kan presteren.

erik-breur

Erik Breur

Erik is het gezicht achter de camera in de Bluebump studio of bij u op locatie. Met zijn creatieve blik en vlotte vingers zorgt hij voor mooi geëdit beeldmateriaal, waarin de wensen van de klant goed tot hun recht komen. Van streams tot Teams, Erik laat op diverse vakgebieden graag zijn expertises los.

thijmen-van-lopik

Thijmen van Lopik

Thijmen is onze marketing medewerker met een passie voor verhalen vertellen en een aanleg voor taal. Met behulp van zijn kritische en analytische denkvermogen tovert Thijmen elk concept om in de beste content voor je campagne.

joris-heuvelman

Joris Heuvelman

Joris houd zich als marketing medewerker bezig met taken achter de schermen. Van het opstellen van mails, tot het oppoetsen van marketinglijsten, Joris zorgt er voor dat elke vorm van externe communicatie wordt gedaan met de mooiste mails en de meest up-to-date marketinglijsten.

Jij?

Hoor jij straks ook bij ons mooie team? Kijk snel op de Werken bij Bluebump pagina voor de vacatures!

Mail Bert

Laat je marketing door een expert onder de loep nemen.