Het Team

Ivo Hora

Ivo is een klassieke all-rounder. Hij beschikt over een creatieve geest, oog voor tekst, en een brede interesse voor technologie en nieuwe mediavormen. Binnen Bluebump houdt hij zich bezig met campagnes en het optimaliseren processen.

Wim Heuvelman

Wim kent door zijn jarenlange ervaring in het sales en marketing werkveld alle klappen van de zweep. Hij fungeert als sparringpartner voor onze klanten om ook jouw campagnes optimaal te laten renderen. Verder is Wim de drijvende kracht achter de planning binnen Bluebump. Hij zorgt dat de grote lijnen van ieder project bewaakt blijven.

Mira Tans

Mira Tans

Mira helpt bedrijven met groeien. Zij combineert haar sterk analytisch denkvermogen met een aanstekelijk enthousiast karakter waarmee zij anderen overtuigt en de volgende stap voorwaarts neemt. Met een achtergrond in bedrijfskunde en door haar ervaring als consultant heeft Mira ruime kennis van marketing processen. Klantgerichtheid en doorzettingsvermogen staan hoog in haar vaandel en maakt haar een prettige partner om mee samen te werken.

Monisha Mangal

Monisha is een gedreven marketeer met een gezonde dosis aan doorzettingsvermogen en ambitie. Hierdoor is ze altijd op zoek naar mogelijkheden om de marketingcampagnes te verbeteren en haar doelen te behalen. Doordat ze oplossingsgericht is ingesteld ziet ze overal een uitdaging in. Daarnaast haalt Monisha mega veel energie uit het organiseren van evenementen, wil je ont-zorgt worden en moet de dag perfect verlopen? Dan ben je bij Monisha aan het goede adres.

Paul Damen

Paul blijft altijd "cool and collected" en zorgt dat ieder event, webinar of wat dan ook op zijn pootjes terecht komt. Daarnaast is Paul onze data-wizard. Paul laat alle dataverzamelingen met elkaar praten zodat zaken foutloos verlopen en achteraf glashelder meetbaar zijn.

Timber den Otter

Timber heeft als jongste Bluebumper een verfrissende en vernieuwende blik op marketing. Eigenschappen die goed bij Timber passen zijn vertrouwen, sympathie en leergierigheid. Met deze set aan skills gaat Timber voor optimaal resultaat bij de klant.

Maaike Vogels

Maaike is een gedisciplineerde alleskunner. Ze is een echte teamplayer en is erg resultaatgericht. Momenteel volgt ze de studie Media en Entertainment Management.

Linda Zomers

Linda is een enthousiast manusje-van-alles. Met een combinatie van haar creatieve en technische vaardigheden gaat ze altijd voor de beste resultaten.

Alan Wouda

Alan is de inbound marketeer van Bluebump. Daarnaast is hij bezig met zijn studie Commerciële Economie in Utrecht.

Sang Dam

Sang is een enthousiaste data wizard. Met behulp van Power BI maakt hij van iedere dataset een schitterend dashboard om jouw keuzes te gronden.

Sebastian Swirydowicz

Sebastian is onze nieuwste aanwinst. Een gedreven online marketeer met ervaring op het gebied van B2B. Sebastian tilt onze inbound marketing naar het volgende level. Hij ziet het als een mooie uitdaging om onze klanten te helpen groeien en zoekt hier de meest handige, snelste en vernieuwende route voor uit.

Mira Tans

Mail Mira

Laat je marketing door een expert onder de loep nemen.