Het Team

Ivo Hora

Ivo is een klassieke all-rounder. Hij beschikt over een creatieve geest, oog voor tekst, en een brede interesse voor technologie en nieuwe mediavormen. Binnen Bluebump houdt hij zich bezig met campagnes en het optimaliseren processen.

Wim Heuvelman

Wim kent door zijn jarenlange ervaring in het sales en marketing werkveld alle klappen van de zweep. Hij fungeert als sparringpartner voor onze klanten om ook jouw campagnes optimaal te laten renderen. Verder is Wim de drijvende kracht achter de planning binnen Bluebump. Hij zorgt dat de grote lijnen van ieder project bewaakt blijven.

Mira Tans

Mira Tans

Mira helpt bedrijven met groeien. Zij combineert haar sterk analytisch denkvermogen met een aanstekelijk enthousiast karakter waarmee zij anderen overtuigt en de volgende stap voorwaarts neemt. Met een achtergrond in bedrijfskunde en door haar ervaring als consultant heeft Mira ruime kennis van marketing processen. Klantgerichtheid en doorzettingsvermogen staan hoog in haar vaandel en maakt haar een prettige partner om mee samen te werken.

Paul Damen

Paul blijft altijd "cool and collected" en zorgt dat ieder event, webinar of wat dan ook op zijn pootjes terecht komt. Daarnaast is Paul onze data-wizard. Paul laat alle dataverzamelingen met elkaar praten zodat zaken foutloos verlopen en achteraf glashelder meetbaar zijn.

Timber den Otter

Timber heeft als jongste Bluebumper een verfrissende en vernieuwende blik op marketing. Eigenschappen die goed bij Timber passen zijn vertrouwen, sympathie en leergierigheid. Met deze set aan skills gaat Timber voor optimaal resultaat bij de klant.

Maaike Vogels

Maaike is een gedisciplineerde alleskunner. Ze is een echte teamplayer en is erg resultaatgericht. Momenteel volgt ze de studie Media en Entertainment Management.

Linda Zomers

Linda is een enthousiast manusje-van-alles. Met een combinatie van haar creatieve en technische vaardigheden gaat ze altijd voor de beste resultaten.

Jeroen Elout van Bluebump

Jeroen Elout

Jeroen is een enthousiaste en creatieve marketeer met ervaring in Sales en Growth Hacking. Met een flinke dosis eigenaarschap en lef zorgt hij voor krachtige campagnes. Jeroen stopt niet eerder totdat er tevredenheid en resultaat is bereikt.

Sara Boone Bluebump

Sara Boone

Sara is een creatieve duizendpoot en weet als enthousiaste marketeer tot ideeën te komen die zorgen voor uitstekende en verfrissende resultaten. Van krachtige content, online traffic en conversie gaat haar hart sneller kloppen. Haar resultaatgerichtheid, betrokkenheid en doorzettingsvermogen vormen de perfecte ingrediënten voor een geslaagde campagne!

Sabina Inal

Sabina is een marketeer met een grote passie voor taal. Ze is gedreven, creatief en een tikkie perfectionistisch. Hierdoor gaat ze altijd voor het best mogelijke resultaat.

Mira Tans

Mail Mira

Laat je marketing door een expert onder de loep nemen.