Het Team

Wim Heuvelman

Wim kent door zijn jarenlange ervaring in het sales en marketing werkveld alle klappen van de zweep. Hij fungeert als sparringpartner voor onze klanten om ook jouw campagnes optimaal te laten renderen. Verder is Wim de drijvende kracht achter de planning binnen Bluebump. Hij zorgt dat de grote lijnen van ieder project bewaakt blijven.

Paul Damen

Paul blijft altijd "cool and collected" en zorgt dat ieder event, webinar of wat dan ook op zijn pootjes terecht komt. Daarnaast is Paul onze data-wizard. Paul laat alle dataverzamelingen met elkaar praten zodat zaken foutloos verlopen en achteraf glashelder meetbaar zijn.

Romy den Ouden

Romy is een bezig bijtje en een groot organisatietalent. Als het om plannen van (online) evenementen en projecten gaat, is zij de aangewezen persoon. Romy weet creatief met jouw ideeën mee te denken en dat vervolgens om te zetten in realiteit. Alles voor jouw succesverhaal!

Erik Breur - Bluebump

Erik Breur

Erik is het gezicht achter de camera in de Bluebump studio of bij u op locatie. Met zijn creatieve blik en vlotte vingers zorgt hij voor mooi geëdit beeldmateriaal, waarin de wensen van de klant goed tot hun recht komen. Van streams tot Teams, Erik laat op diverse vakgebieden graag zijn expertises los.

Sabina Inal

Sabina is een content marketeer met een grote passie voor taal. Ze is gedreven, creatief en een tikkie perfectionistisch. Hierdoor gaat ze altijd voor het best mogelijke resultaat.

Jij?

Hoor jij straks ook bij ons mooie team? Kijk snel op de Werken bij Bluebump pagina voor de vacatures!

Mail Romy

Laat je marketing door een expert onder de loep nemen.