E-mailmarketing

Marktonderzoek

Eerlijke verhalen zijn gebaseerd op feiten. Het verzamelen van feiten doen we door middel van gestroomlijnd onderzoek. We werken met krachtige technologie om de juiste responses te verzamelen en te analyseren en presenteren. Zo wint het onderzoek aan betrouwbaarheid en levert een soepel proces een bijdrage aan de professionaliteit van je organisatie.

Bij Bluebump zijn we expert in het voorzien in het hele proces. Een gestroomlijnd marktonderzoek is veel meer dan enkel het bedenken van de vragen. Want hoe ga je bijvoorbeeld genoeg response binnenkrijgen? Hoe formuleer je de vragen zodat ze écht impact maken? En hoe kun je zoveel mogelijk data gebruiken, door zo min mogelijk data op te vragen?

Door gebruik te maken van de juiste technologie kom je al een heel eind. Wij zorgen ervoor dat de relevante connecties worden gelegd tussen je CRM-systeem en de software waarmee je de ênquete verstuurt. Zo hebben wij veel ervaring met het Microsoft-platform en werken wij als geen ander met Microsoft Forms Pro, Microsoft Dynamics 365 en Power BI.

Wat zijn de kosten?

Wij werken met transparante pakketten. Volledig flexibel, zonder lange en ingewikkelde contracten en volledig gebaseerd op strategie en doelstellingen. Bekijk hier onze prijzen.

Hulp nodig met marktonderzoek?

Bluebump is specialist op het gebied van marktonderzoek. We helpen je met een gratis marketing scan om te kijken hoe jij met marktonderzoek het onderste uit de kan kan halen. Klik hier nu voor de gratis marketing scan.

Stel je vraag aan Mira