Marketing Assessment

Assessment

Een goed begin is het halve werk. Een goed fundament is essentieel voor je marketingproces. Zonder een werkende website, een gevulde database en rijke content, is het vinden van nieuwe klanten en het vergroten van jouw business een onmogelijke klus. Bij Bluebump investeren we daarom tijd en energie in het analyseren van jouw huidige situatie. Dit doen we op drie verschillende niveaus: content, vindbaarheid en techniek.

Ontvang een gratis marketing scan!

Content

Het is belangrijk om te weten wie jouw producten koopt. Je content moet resoneren met hun wensen. Wij beschikken over een breed scala aan tools voor het spotten van trends en het uitwerken van jouw typische buyer persona’s.

Persona’s

Een goed marketingproces begint bij je klant. Het is essentieel om te weten waar jouw potentiële klant mee worstelt, wat zijn belangen zijn, en wat de uiteindelijke beweegreden zou zijn om jouw diensten of producten aan te schaffen. Zo’n uitgebreid beeld van een potentiële klant, noemen wij een persona. Wij helpen onze klanten met het vaststellen en uitwerken van de diverse persona’s.

Trends

Welke content valt op? Welke zoekwoorden horen bij jouw product? Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren van jouw content, en met name in hoeverre je gebruik maakt van de juiste zoekwoorden, en je aansluit bij de trends.

Vindbaarheid

Rijke content gebaseerd op jouw ideale klantprofiel heeft pas zin als het ook vindbaar is. Wij beschikken over de juiste handvatten om te kunnen bepalen hoe jij beter vindbaar wordt in diverse zoekmachines.

Techniek

Goede techniek is de basis die écht moet staan. Zonder CRM-systeem, marketing automation platform en web analytics tast je in het duister. De techniek moet op diverse fronten goed geregeld zijn.

Database

Hoeveel klanten en prospects heb je in je database staan? Wat voor CRM-systeem gebruik je? En hoe up-to-date is het? Deze en meer vragen kunnen wij voor je beantwoorden.

Software

Het is belangrijk om je softwarepakketten op orde te hebben. Betaal je niet teveel? Of heb je überhaupt wel de middelen in huis om de juiste acties op te tuigen. Bij Bluebump beschikken we over brede ervaring met diverse marketing-gerelateerde systemen.

 

Meer weten over de Assessment?

Neem gerust contact op met Mira.