Bluebump webinar op ipad

Online werken gaat tijdloos zijn!

De tijd dat je laptop webcam met telefoon oortjes voldoende is voor een presentatie is wel voorbij. Wil je succesvol blijven in het ‘’nieuwe normaal’’, dan wordt het ook weer van belang om kwaliteit te gaan leveren.

Er is al een tijd een verschuiving gaande van offline naar online werken. Maar kortgeleden werd dit proces op een sneltrein gezet. In een recordtempo hebben bedrijven alles over geheveld naar een online omgeving.

De eerste reactie was voornamelijk gericht op de korte termijn. Hoe krijgen we het nu werkbaar? Maar de tijd dat je laptop webcam met telefoon oortjes voldoende is voor een presentatie of meeting met je klant is wel voorbij. Wil je succes blijven in het ‘’nieuwe normaal’’, dan wordt het ook weer van belang om kwaliteit te gaan leveren.

Tijdens onze online sessie gaan we in op alle voordelen van online werken en waarom het de oplossing gaat zijn voor de toekomst.

Tijdens de online sessie gaan we laten zien hoe je al (bijna) al je fysieke afspraken/contactmomenten kan blijven voortzetten in een online omgeving, zonder kwaliteit te moeten inleveren. We laten zien hoe een online sessie werkt vanuit de studio, welke kwaliteit dat biedt en welke mogelijkheden je hebt en wat dat voor jouw onderneming kan betekenen.

Details

Datum: 27 augustus 2020
Tijd: 11:00 – 11:30
Waar: Vanaf je favoriete werkplek

Meld je aan!

Bedankt voor je aanmelding!

Bedankt voor je aanmelding! Een dag van tevoren ontvang je van ons een link om deel te nemen!