Bluebump Academy: excelleer als marketeer

Wil jij als marketeer graag een vliegende start maken in 2021? Tijdens de Bluebump Academy voorzien we je 10 weken lang van de meest relevante content op het gebied van marketing. Neem die voorsprong en laat je wekelijks inspireren door interessante trends en ontwikkelingen in 2021!

Sta jij ook zo te popelen om volgend jaar volop te knallen met je marketing? Afgelopen jaar hebben we tal van trends en ontwikkelingen op marketinggebied meegemaakt. Dit jaar is dat niet anders. Sterker nog; er zullen een aantal hele belangrijke ontwikkelingen de markt betreden. Welke onderdelen moet jij als marketeer in het nieuwe jaar extra aandacht geven? En wat zijn de meest belangrijke trends die je absoluut niet mag missen?

Wil je wel de kennis ontvangen, maar niet de moeite doen om het op te zoeken? Laat ons je geheugen opfrissen! Tijdens de 10-weekse Bluebump Academy voorzien we je elke week van de meest relevante content, gratis in jouw inbox! Wil jij dit jaar excelleren als marketeer? Meld je dan nu aan!

Tijdens de Bluebump Academy kan je de volgende onderwerpen verwachten:

  • E-mailmarketing tips en trends in 2021
  • Semantic Search
  • Influencer marketing in B2B
  • Contentmarketing trends in 2021
  • Data driven marketing
  • Local Search

Meld je aan voor de Bluebump Academy!

Binnenkort ontvang je 10 weken lang interessante content, gratis jouw inbox.

Bedankt voor je aanmelding!

Mira Tans

Meer weten? Vraag het aan Mira

Wil je weten hoe wij jou kunnen ondersteunen in je marketingactiviteiten? Stel je vragen aan Mira. Ze helpt je graag!

Gerelateerde artikelen

Hoe jouw video opvalt

Hoe jouw video opvalt in een Tsunami aan content

Zeeën aan video content worden dagelijks gepubliceerd op digitale platformen. Vaak in een hip nieuw formaat zoals 4K of 360 graden. Als de groei van videoconsumptie zich blijft ontwikkelen zoals het nu doet, bestaat in 2020 80% van alle content op het internet uit video. Hoe valt jouw video dan nog op?‍

Lees meer
Online evenementen

Waarom een online evenement een prima alternatief is

Yes, je hebt een super mooi product ontwikkeld of hebt erg veel kennis over een mooi product, dan wil je natuurlijk niks liever dan dat bij je (potentiële) klanten promoten. Maar wat nou als je niet meer op de koffie kunt of geen fysiek evenement meer mag organiseren? Terecht in de huidige situatie, maar hoe los je het dan nu op?

Lees meer
Online events tijdens corona

Kwalitatief hoogwaardige online events – profiteren van het nieuwe normaal

Maart 2020 waren we plotseling allemaal genoodzaakt om vanuit huis te gaan werken. Online werken, online vergaderen, maar ook zeker kijken naar de mogelijkheden voor het organiseren van online events. Het Coronavirus heeft hardhandig gezorgd voor een grote verandering.

Lees meer
All posts