Webinar

Webinars

Webinar

Wat is een webinar?

Een webinar is makkelijke manier van kennisoverdracht. Het is een online versie van een training, presentatie of meeting. Deelnemers kunnen vanaf hun eigen computer, tablet of smartphone deelnemen. Het is een ideale manier om een grote groep deelnemers tegelijk te bereiken. Daarnaast is het een mooie manier van kennisdelen. Naast het delen van kennis is een webinar ook een van de meest laagdrempelige manieren van leadgeneratie.

Professionele webinar studio

Bij Bluebump hebben we een professionele geluidsdichte studio waar we alle webinars kunnen opnemen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om interactieve ”webinars” op te nemen, waarbij meerdere mensen een discussiepanel vormen die we opnemen en kunnen uitzenden. Wij beschikken hiervoor over de beste software en hardware.

Wat zijn de kosten voor een webinar?

Wij werken met transparante pakketten. Volledig flexibel, zonder lange en ingewikkelde contracten en volledig gebaseerd op strategie en doelstellingen. Bekijk hier onze prijzen.

Hulp nodig met webinars?

Bluebump is specialist op het gebied van webinars. We helpen je met een gratis marketing scan om te kijken hoe jij met webinars het onderste uit de kan kan halen. Klik hier nu voor de gratis marketing scan.

Mira Tans

Stel je vraag aan Mira